Menu
Kirjaudu

Admicomin projektinhallintaohjelmistojen tuki vastaa pyyntöösi.

Admicomin kanssa on turvallista toimia. Tukipalvelumme on saanut kiitettäviä arvosanoja toiminnastaan ja avuliaasta asenteestaan. Asiakkaan palveleminen on syvällä Admicomin yrityskultturissa.

Admicomin projektinhallintaohjelmistojen tukipalveluun voit aina luottaa kun sormi menee suuhun.

Parhaiten tavoitat meidät osoitteesta

tuki@tocoman.com

Soita tukeen

020 742 0206

TocomanTuki-Sami

Tukipyyntö

Parhaiten tavoitat meidän osoitteesta tuki@tocoman.com

 

 

 

Tietopankki

Tocoman Tietopankista löydät ohjeistukset yleisimpiin tapauksiin ja käyttöongelmiin.

Voit etsiä helposti tietoa sivun hakukentän avulla.

Mene Tietopankkiin →

Ohjeet ja videot

Tästä osiosta löydät ohjeita ja videoita tuotekategorioittain. 

Jos et löydä etsimääsi tietoa täältä, voit aina ottaa yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta.

Lue lisää →

FAQs

Olemme koonneet usein kysyttyjä kysymyksiä, joiden avulla voit kehittää osaamistasi ja löytää tehokkaampia tapoja hyödyntää Tocoman-ratkaisua liiketoiminnassasi.

Katso usein kysytyt kysymykset →

Etäyhteys

Lataa TeamViewer-etäyhteysohjelmisto Windows-laitteille (n. 20MB).

Lataa TeamViewer-etäyhteysohjelmisto Mac-laitteille (n. 46MB).

Ohjeet ja videot

Admicom BIM3

Uusi Admicom BIM3 (ent. Tocoman BIM3) tarjoaa ratkaisun tietomallien hyödyntämiseen koko rakennustuotannossa. Voit hyödyntää eri IFC-tietomalleja eri ohjelmistoista ja muokata niitä eri rakentamisen prosessien tarpeisiin. BIM3:n avulla muun muassa määrälaskenta IFC-mallista nopeutuu jopa 5-10 kertaisesti. BIM3.lla lasket helposti ajantasaiset ja sijaintieritellyt määrät, joita voit hyödyntää sekä laskennassa että tuotannossa.

Lue lisää | Käyttöohjeet

Admicom BIM

Admicom BIM:in (ent. Tocoman BIM) avulla voit hyödyntää tietomalleja rakennushankkeen määrälaskennassa. Tietomallien avulla lasket helposti ajantasaiset ja sijaintieritellyt määrät, joita voit hyödyntää sekä laskennassa että tuotannossa.

Lue lisää | Käyttöohjeet

Admicom Kustannuslaskenta

Citrixin päällä oleva Admicom Kustannuslaskenta mahdollistaa monipuolisen kustannuslaskennan aina suunnitteluvaiheesta tuotantoon. Voit tehdä laskentaa perinteisesti suoritteisiin pohjautuen tai hyödyntäen rakennusosia.

Huom! Uuden selainpohjaisen laskentaohjelman ohjeet löytyvät ohjelman sisältä löytyvästä linkistä.

Lue lisää | Käyttöohjeet

Admicom Tuotannonsuunnittelu

Admicom Tuotannonsuunnittelun (ent. Tocoman Tuotannonsuunnittelu) avulla voit hyödyntää kustannuslaskelman tietoja aikataulun, hankintojen ja kustannusohjauksen perustana. Lisäksi voit helposti päivittää nämä suunnitelmat, jos määrät muuttuvat.

Lue lisää | Käyttöohjeet

Admicom Planner

Admicom Planner (ent. Tocoman Aikataulu) sisältää monipuoliset työkalut hankkeen ajalliseen suunnitteluun ja seurantaan. Voit laatia perinteisiä janakaavioita tai kehittyneitä paikka-/aikakaavioita hankkeen eri tarpeisiin.

Lue lisää | Käyttöohjeet

Admicom Kustannusraportointi

Admicom Kustannusraportoinnin avulla voit seurata hankkeen tuottoja ja kustannuksia sekä ennustaa sen taloudellista lopputulosta. Toiminto on myös integroitavissa taloushallinnon järjestelmiin.

Lue lisää | Käyttöohjeet

Admicom Määräselain

Admicom (ent. Tocoman) Määräselain on helppokäyttöinen ja monipuolinen ohjelma määrä- ja kustannus- ja tuotantotiedon jakamiseen rakennushankkeen eri toimijoiden välillä.

Käyttöohje (0,4MB)

Admicom Admin

Admicom Kustannuslaskennan käyttöoikeuksia, nimikkeistöjä ja muita oletustietoja hallitaan Admicom Admin -sovelluksella.

Käyttöohjeet

Usein kysytyt kysymykset