Menu
Kirjaudu
Etusivun nostolaatikko palvelut

Palvelut – tehot irti Admicom projektinhallintaratkaisustasi

Admicomin projektinhallintaohjelmistot ovat teknisesti edistyksellisiä ja helppokäyttöisiä. Ne tehostavat rakentamisen prosesseja kaikilla osa-alueilla, jokaisessa työvaiheessa. Asianmukainen käyttöönotto ja koulutus auttavat sinua hyödyntämään valitsemaasi ratkaisua tehokkaasti. 

Näin varmistat investoinnillesi parhaan mahdollisen tuoton.

Näin autamme asiakkaitamme menestymään.

Tocoman Koulutus

Koulutus

Asianmukainen käyttökoulutus auttaa asiakkaitamme hyötymään ohjelmistoistamme enemmän. Olemme jakaneet koulutuspalvelumme neljään eri ryhmään. Lue lisää koulutuksista alta.

Lue lisää →

Tuotepäälliköt - käyttöönotto

Käyttöönotto

Käyttöönotto on uusille asiakasyrityksille tarkoitettu palvelu. Sen avulla voit varmistaa, että ohjelmistohanke onnistuu ja että johto ja käyttäjät saavat ohjelmistoista täyden hyödyn, jokaisessa projektissa.

Lue lisää →

Koulutuksemme

”Mitä jos koulutamme henkilöstöä ja he lähtevät? - Mitä jos emme kouluta heitä ja he jäävät?” Monesti kuultu, mutta merkityksellinen kysymyspari. Uskomme, että kaikille yrityksille on tärkeää, että työntekijät ovat osaavia, motivoituneita ja ammattitaitoisia. Haluamme osaltamme helpottaa asiakasyritystemme arkea monipuolisten koulutuspalvelujemme avulla.  

Tarjoamme koulutusta niin uusille kuin nykyisille ohjelmistojemme käyttäjille. Koulutuksen avulla uudet käyttäjät saavat ohjelmiston nopeasti haltuunsa ja kauemminkin Admicomin projektinhallintaohjelmistoja käyttäneet nostetaan osaamisessa uudelle tasolle.

Olemme jakaneet palvelumme neljään eri ryhmään: 

Ota yhteyttä kouluttajiimme:

Jukka-Syrjä
Panu-Jylhäsaari

Jukka Syrjä

jukka.syrja@admicom.com

050 5435199

Panu Jylhäsaari

panu.jylhasaari@admicom.com

043 2010686

Tuotepäälliköt

Käyttöönotto

Käyttöönoton avulla asiakasyritystemme käyttäjät saavat ohjelmistoista kaikki hyödyt irti. Käyttöönotolla tuemme asiakkaan strategiaa, prosesseja ja ihmisiä, ja tuotamme asiakasarvoa nopeasti.

Käyttöönotossa huomioidaan aina asiakkaan tavoite, liiketoiminta ja prosessit, nykyinen järjestelmä- ja ohjelmistoarkkitehtuuri sisältäen integraatiot muihin ohjelmistoihin, käyttäjien osaamistaso ja koulutustarve. Käyttöönotto on aina asiakkaamme näköinen! 

Koulutus toteutetaan lähiopetuksessa. Asiantuntevat kouluttajamme ottavat koulutukseen osallistujien tasoerot huomioon ennen aloitusta ja koulutus räätälöidään käyttäjät edellä.  

Käyttöönoton tehokkuus varmistetaan systemaattisella projektinhallinnalla ja sen mittareilla, nopealla toimituksella (toimivuuden varmistaminen) ja koulutuksessa tehtävillä harjoituksilla sekä kertauksella.  

Katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa yritystäsi ottamaan parhaat tehot irti ohjelmistoistamme!

Täytä ja lähetä lomake. Otamme yhteyttä viimeistään seuraavan työpäivän aikana!