Etusivun nostolaatikko palvelut

Tocoman Palvelut – tehot irti Tocoman-ratkaisustasi

Tocoman-ohjelmistot ovat teknisesti edistyksellisiä ja helppokäyttöisiä. Ne tehostavat rakentamisen prosesseja kaikilla osa-alueilla, jokaisessa työvaiheessa. Asianmukainen käyttöönotto ja koulutus auttavat sinua hyödyntämään valitsemaasi ratkaisua tehokkaasti. 

Näin varmistat investoinnillesi parhaan mahdollisen tuoton.

Näin autamme asiakkaitamme menestymään.

Tocoman Koulutus

Koulutus

Asianmukainen käyttökoulutus auttaa hyötymään ohjelmistoistamme enemmän. Tocoman Koulutukset voidaan hoitaa asiakkaan tiloissa, Tocomanin toimistolla Helsingin Käpylässä tai etäyhteydellä.

tocoman-kayttoonotto

Käyttöönotto

Tocoman Käyttöönotto on Tocomanin tarjoama, kattava palveluratkaisu. Sen avulla voit varmistaa, että ohjelmistohanke onnistuu ja että johto ja käyttäjät saavat ohjelmistoista täyden hyödyn, jokaisessa projektissa.

Lue lisää →

Haluan kuulla lisää!

Jokainen rakennusprojekti on yksilöllinen, siispä myös palvelujamme voidaan muokata tarpeiden ja tilanteiden mukaan. Ota yhteyttä, niin teemme ehdotuksen, joka auttaa sinua löytämään ratkaisun juuri oikeisiin kipupisteisiin!

Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä koulutuksiimme

Trustmary Reviews

Koulutus

Tocoman Koulutusta  tarjotaan niin uusille kuin nykyisille käyttäjille. Koulutuksemme räätälöidään käyttäjien osaamistason perusteella. Tämän avulla uudet käyttäjät saavat ohjelmiston nopeasti haltuunsa ja kauemminkin Tocoman-ohjelmistoja käyttäneet nostetaan osaamisessa uudelle tasolle. Kaikista koulutuskokonaisuuksista on saatavissa perus-, jatko- ja kertauskoulutukset.

Voit olla suoraan yhteydessä kouluttajiimme, niin laadimme sinulle ehdotuksen järkevästä koulutuskokonaisuudesta!

Asianmukaisella koulutuksella asiakkaamme saavat ohjelmistoista kaiken hyödyn irti. Kun ohjelmistot ovat tehokkaassa käytössä,  tehty investointi tuottaa sille määritettyjä hyötyjä:

  • työtehokkuuden paraneminen
  • tukee prosessien tehokkuutta
  • riskien hallinnan optimointi
  • läpimenoaikojen lyheneminen
  • tarkkuuden paraneminen;

eli selvää ajan ja rahan säästöä.

Tocoman Koulutukset voidaan järjestää asiakkaan tiloissa, Tocomanin toimistolla Helsingin Vallilassa tai etäyhteydellä.

Koulutusten hinnat ovat alkaen €890 euroa.

Ota yhteyttä kouluttajiimme:

Oskari_Viänänen4

Oskari Väänänen
Koulutustiimin esimies

oskari.vaananen@tocoman.com

020 7420 223

tocoman-kayttoonotto

Käyttöönotto

Tocoman Käyttöönoton avulla asiakasyrityksemme käyttäjät saavat ohjelmistot käyttöön. Näin tuemme asiakkaan strategiaa, prosesseja ja ihmisiä ja tuotamme asiakasarvoa nopeasti.

Laajemmat käyttöönottokokonaisuudet vaativat onnistuakseen Tocomanin organisaation laajemman osallistumisen aina määrittelystä projektin hyväksymiseen asti (projektinjohto, myynti, konsultointi-, valmennus- ja tukipalvelut jne.).

Miksi yrityksesi tulisi valita käyttöönottopalvelumme?

Tocoman Käyttöönotto perustuu syväluotaavaan analyysiin asiakkaan tarpeista huomioiden asiakkaan strategian, prosessit, integraatiot ja käyttäjät. Tocoman Käyttöönotto on aina asiakkaamme näköinen! Tocoman Käyttöönoton keskeiset osat ovat koulutus, konsultointi, projektinjohto, tukitoimet ja liittymät.

Kenelle palvelu on suunnattu?

  • Tocoman Käyttöönotto on suunniteltu kaikille rakennusliikkeiden ohjelmistokäyttäjille.

Miten käyttöönotto toteutetaan?

  • Käyttöönotossa huomioidaan asiakkaan tavoite, liiketoiminta ja prosessit, nykyinen järjestelmä- ja ohjelmistoarkkitehtuuri sisältäen integraatiot muihin ohjelmistoihin, käyttäjien osaamistaso ja koulutustarve 
  • Koulutus on lähiopetusmainen ja ottaa valmennettavien tasoerot ohjelmistojen käytössä huomioon
  • Koulutusten sisältö hyväksytetään ja käydään läpi tilaajan kanssa ennen aloitusta
  • Käyttöönoton tehokkuus perustuu systemaattiseen projektinhallintaan, sen mittareihin, nopeaan toimitukseen (toimivuuden varmistamiseen) ja koulutuksessa tehtäviin harjoituksiin, kertaukseen.

Katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa yritystäsi ottamaan parhaat tehot irti ohjelmistoistamme!

Täytä ja lähetä lomake. Otamme yhteyttä viimeistään seuraavan työpäivän aikana!