Verkkokoulutukset

Yleiset koulutukset kevät 2024
 

Onko sinulla tarvetta lisätä osaamistasi Admicomin projektinhallinta-ohjelmistojen osalta?

Hyödynnä ohjelmistoa parhaalla mahdollisella tavalla ja kouluta itsestäsi ammattitaitoinen ammattilainen. Koulutuksemme soveltuvat niin uusille käyttäjille kuin kokeneemmille konkareille, sisällön mukaan. Koulutusten myötä lisäät osaamistasi hallita ohjelmistoja ja niiden mahdollisuuksia tuottavampaan työhön.

Yleiset koulutukset toteutetaan etäkoulutuksina, Microsoft Teamsin välityksellä. Yleisissä koulutuksissa käydään ohjelmiston työkaluja läpi yleisellä tasolla, ei yrityskohtaisesti. Tavoitteena on lisätä osallistujien ymmärrystä ohjelmistojen yleisen käytön tai aihealueen osalta. 

Kaikkien yleisten koulutusten

  • kesto on 3 tuntia
  • hinta 290 € / osallistuja + alv 24 %
  • minimiosallistujamäärä on 3 henkeä, jotta koulutus toteutetaan.

Mikäli yrityksestänne osallistuu kolme tai useampi henkilö samaan koulutukseen, annamme 10 % määräalennuksen hinnasta. Ilmoitathan kaikki osallistujat samalla lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova, mutta voit perua osallistumisesi koulutukseen ehtojen mukaisesti

Tutustu koulutusvalikoimaamme alta ja ilmoittaudu mukaan lomakkeella! *

* Kaikkiin koulutuksiin ei ole vielä sovittuna päivämääriä, mutta otamme mielellämme tiedon, jos olet kiinnostunut koulutuksesta. Jätäthän meille yhteystietosi sivun alaosasta löytyvään lomakkeeseen, jotta voimme olla sinuun yhteydessä, kun päivämäärä kyseiselle koulutukselle on tiedossa. Yhteystietojen jättäminen ei vielä sido sinua mihinkään, ainoastaan kertoo meille, että olet kiinnostunut koulutuksesta. 

Koulutusten keskiarvosana

Ilmoittaudu verkkokoulutukseen

"Erittäin selkeä, rauhallinen ja ammattitaitoinen kouluttaja, joka hallitsee erinomaisesti koulutuksen ryhmälle myös Teamsin kautta."

AALTO Construction Oy

"Perusteet jäivät hyvin haltuun tämän jälkeen!"

Jatke Toimitilat Oy

"Koulutus antoi hyvän tuen jo aiemmin opitulle."

Rakma Rakennusmaalaus Oy

Kuvaukset koulutuksista

 

Etkö löytänyt etsimääsi koulutusta kalenteristamme?

Kerro meille lomakkeella, mikä koulutus yritystäsi kiinnostaisi.

 

 

Maksu- ja peruutusehdot: 

Osallistumismaksun lasku lähetetään koulutuksen toteutumisen jälkeen verkkolaskuna (jollei muuta toivetta asiakkaalta). Maksuehto 14 vrk netto ja lasku tulee maksaa eräpäivään mennessä.  

Mikäli osallistumisellesi ilmenee este, suosittelemme siirtämään osallistumisesi mahdollisuuksien mukaan kollegallesi ilman lisäkustannuksia. Osallistujan vaihtaminen onnistuu aina koulutuksen alkamiseen asti. Jos kollegaa ei löydy tilalle, voit itse yhden kerran siirtää osallistumisesi toiseen saman arvoiseen tai edullisempaan koulutukseemme. Oman osallistumisen siirtäminen toiseen koulutukseen tulee tehdä viimeistään viikko ennen koulutuksen alkua. 

Osallistumisen voi perua kokonaan veloituksetta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme toimistokuluina 45 € + alv 24 %. Mikäli osallistuja ei osallistu koulutukseen, muttei ole perunut osallistumista, veloitamme koulutuksen osallistumismaksun kokonaisuudessaan. 

Sairastapauksissa osallistumisen voi siirtää toiseen koulutusajankohtaan tai mikäli koulutus peruuntuu sairastapauksen johdosta kokonaan, pidätämme osallistumismaksusta 45 € + alv 24 % toimistokulujen kattamiseksi. 

Peruutuksista ja muutoksista pyydämme ilmoittamaan kirjallisesti markkinointi@admicom.com

Pidätämme oikeudet muutoksiin.