Tocoman Kustannuslaskenta

 

Tocoman Kustannuslaskenta on Suomen kehittynein ja monipuolisin rakennusalan kustannuslaskennan ohjelma. Meihin luottavat jo tuhannet rakennusalan ammattilaiset ja Tocoman Kustannuslaskenta on muodostanut standardin koko rakennusalalle.

Tocoman Kustannuslaskennalla voit laatia monipuolisesti ja joustavasti eri tarkkuustasoilla kustannusarvioita suunnittelun ohjaukseen, tarjouslaskentaan ja tuotantoon. Kustannuslaskennan laadintaa voit nopeuttaa hyödyntämällä aikaisemmin laadittuja kustannuslaskelmia ja Tocomanin ylläpitämiä älykkäitä kustannustietoja.

Tocoman Kustannuslaskenta

TUTUSTU TOCOMAN KUSTANNUSLASKENTA -OHJELMISTOON DEMOVIDEON KAUTTA

Tällä 15 minuutin videolla näet muun muassa kuinka kustannuslaskennalla luodaan hanke ja hyödynnetään määrälaskenta- sekä kustannustietoa.

Klikkaa painiketta ja katso ilmainen video!

Tocoman Kustannuslaskennan keskeiset toiminnot

Tocoman kustannuslaskenta - kehitetty rakentajille

Kehitetty rakentajille

Tietojen hallinta tapahtuu rakennusosa-, suorite- ja/tai panostasoilla ja hinnoittelu on kustannuslajeittain ja/tai panoksittain.

Kustannuslaskelmat ovat läpinäkyviä ja yhdenmukaisia ja saat monipuoliset raportit käyttäjäkohtaisineen asetuksineen.

Tocoman Kustannuslaskenta - kaikki tiedot yhdessä paikassa

Kaikki tiedot yhdessä paikassa

Tocoman Kustannuslaskennalla yhtä rakennushanketta voi laskea useampi henkilö samaan aikaan ja kaikki tieto on tallennettu keskitetysti yhteen paikkaan.

Entisten hankkeiden rakenteet ja suoritteet ovat näppärästi käytettävissä laskentaikkunassa. Tocoman-ohjelmistojen avulla voi hyödyntää laskentavaiheessa tuotettua tietoa myös tuotannossa.

Tocoman Kustannuslaskenta - kaikki hankkeen vaiheet

Kaikki hankkeen vaiheet

Tocoman Kustannuslaskenta kattaa kaikki hankkeen vaiheet. Suunnitteluvaiheessa voit laatia nopeita rakennusosalaskelmia ja suunnitelmien tarkentuessa voit laatia tarkan tarjouslaskelman.

Halutessasi voit tehdä myös yksikköhintaluetteloita ja -tarjouksia.

Tocoman Kustannuslaskenta - määrätiedot sijainneittain

Määrätiedot sijainneittain

Rakenteen ja suoritteiden määrät voidaan kirjata laskelmaan sijainneittain. Sijaintietoa hyödynnetään laskelman tulosteissa ja Tocoman Aikataulussa. Hankkeen useassa sijainnissa olevaa rakennetta tai suoritetta voidaan muokata kerralla yhdessä paikassa. 

Kustannuslaskentaan määrätietoa sijainneittain saadaan Tocoman BIM3:sta ja Digitoinnista. Laskennasta tieto siirtyy Tocoman Tuotannonsuunnitteluun, Raportointiin ja Aikatauluun.

Tocoman Kustannuslaskenta - integraatiot

Integraatiot

Tocoman Kustannuslaskenta tukee Suomessa yleisesti käytössä olevia määräluetteloiden siirtomuotoja. Voit siis huoletta ostaa määrät ulkoiselta taholta ja hinnoitella ne Tocoman Kustannuslaskennassa.

Määrälaskija voi käyttää yrityksesi suoritteiden nimiä, jolloin hinnoittelun voi tehdä automaattisesti.

Tocoman Kustannuslaskenta - Älykkäät tietorakenteet

Älykkäät tietorakenteet

Tocoman-ratkaisussa asiakkaan ei tarvitse lähteä tyhjältä pöydältä. Tocoman tarjoaa käyttöönne yli 2000 rakennusosan, 3300 suoritteen ja 3500 panoksen valmiit kirjastot, jotka kattavat sekä uudis- että korjausrakentamisen. Kirjastojen hintatietoja ylläpidetään vuosittain.

Kaikki tieto on avointa panostasolle asti ja laskijan vapaasti muokattavissa.

Haluatko jutella asiantuntijamme kanssa?

 

Kerron mielelläni lisää Tocomanin rakentamisen laskennan ratkaisuista. Varaa soittoaika kalenteristani niin katsotaan, miten voimme olla avuksi.

Janne 150 x150
Janne Lehtovaara
Myyntipäällikkö
020 742 0222
Tocoman Kustannuslaskenta

Tutustu paremmin Tocoman Kustannuslaskennan 
ominaisuuksiin sisältöjemme kautta 

Blogi | Mallikohteet vakioivat prosessin, tehostavat laskentaa ja automatisoivat työmaan tuotannonsuunnittelua

Onnistuminen vaatii laskijan omaa vakioitua laskentamenetelmää, jossa hinnoittelukokonaisuudet vastaavat käytettävää määrälaskentatarkkuutta ja joka varmistaa laskennan kattavuuden.

Tässä blogissa asiantuntijamme kertoo kuinka Tocoman-ratkaisulla toteutettu kustannuslaskelmien pohjana käytetty mallihanke tehostaa ja automatisoi työmaan suunnittelua.

Lue blogi →

Blogi | Miksi rakennusprojektin tuotantovaiheen kustannushallinnassa epäonnistutaan liian usein?

Rakennushankkeen tuotantovaiheen kustannushallinnan onnistumisella on keskeinen merkitys rakennusyrityksen kokonaishallintaan.

Tässä blogissa rakentamisen kustannushallinnan asiantuntija Esko Enkovaara käy läpi rakennusprojektin kustannushallinnan kannalta kriittisiä vaiheita ja yleisimpiä kompastuskiviä.

Lue blogi →

Webinaari | Tocoman Kustannuslaskenta

Webinaarissa käymme läpi uudistetun Kustannuslaskennan. Tämän jälkeen näytämme nykyistä käytössä olevaa ohjelmaa, eli Tocomanin määrä- ja kustannuslaskennan ohjelmiston ja siihen liittettävän älykkään kustannustietopalvelun:

Tocoman Kustannuslaskenta & Tocoman BIM3 -Laskenta & Tocoman Kustannustieto.

Katso nauhoite →

Blogi | Kustannuslaskenta hankkeen tietolähteenä?

Työmaalla usein kuulee, ettei kustannusarvion tai tavoitearvion määriin voida luottaa eikä niitä voi käyttää. Kustannuslaskennalla tuotettu tieto tukee työn suunnittelua ja hallintaa. Ohjelmat helpottavat työtä ja voivat automatisoida rutiinitehtäviä, jotta aikaa jää suunnitelmien tekemiseen. 

Blogissamme tuotepäällikkömme kertoo, miten Tocoman Kustannuslaskenta auttaa tuotantovaiheen hallinnassa.

Lue blogi →

Blogi | Tarkka kustannusarvio!

Kustannusarviolle asetetaan useimmiten laatutavoitteeksi tarkkuus. Urakoitsijan toteutusta palvelevan kustannusarvion tavoitteena on ennakoida toteutuneet lopulliset kustannukset. Suuri kysymys on kuinka paljon epävarmuutta tietty kustannusarvio sisältää.

Lukaisepa Esko Enkovaaran, Tocoman Oy:n hallituksen puheenjohtaja, näkemyksiä kustannuslaskennasta.

Lue blogi→

Webinaari | Kustannuslaskennan toimintoja

Tulevassa webinaarissa tuotepäällikkömme Tuomas Palolahti esittelee Tocoman Kustannuslaskennan tärkeimpiä toimintoja kuten panoshinnasto, määrien mittaus pdf-kuvista ja määrien tuonti tietomallista.

Ilmoittaudu webinaariin →

Haluatko lisätietoa Tocoman Kustannuslaskennasta?

Täytä lomake niin olemme yhteydessä.

Täytä ja lähetä lomake. Otamme yhteyttä viimeistään seuraavan työpäivän aikana!