tocoman-palvelut

Tocoman Palvelut – tehot irti Tocoman-ratkaisustasi

Tocoman-ohjelmistot ovat teknisesti edityksellisiä ja helppokäyttöisiä. Ne tehostavat rakentamisen prosesseja kaikilla osa-alueille, jokaisessa työvaiheessa. 

Asianmukainen käyttöönotto ja valmennus auttavat sinua hyödyntämään valitsemaasi ratkaisua tehokkaasti. Tarjoamme myös rakentamisen tuntevaa konsultointipalvelua.

Näin varmistat investoinnillesi parhaan mahdollisen tuoton.

Koronavirus-tiedote. Asiakkaidemme kanssa sovitut valmennukset siirretään tai vaihdetaan etävalmennukseksi. Ota yhteyttä valmentajaasi, jos sinulla on kysyttävää valmennusten järjestämisistä poikkeusoloissa.

Näin autamme asiakkaitamme menestymään.

Tocoman Valmennus

Valmennus

Asianmukainen käyttökoulutus auttaa hyötymään ohjelmistoistamme enemmän. Tocoman Valmennukset voidaan hoitaa asiakkaan tiloissa, Tocomanin toimistolla Helsingin Vallilassa tai etäyhteydellä.

Lue lisää →
tocoman-konsultointi

Konsultointi

Lean-filosofia tähtää jatkuvaan parantamiseen. Autamme tehostamaan toimintatapoja, ratkaisemaan haasteita ja innovoimaan uusia asioita.

Lue lisää →
tocoman-kayttoonotto

Käyttöönotto

Tocoman Käyttöönotto on Tocomanin tarjoama, kattava palveluratkaisu. Sen avulla voit varmistaa, että ohjelmistohanke onnistuu ja että johto ja käyttäjät saavat ohjelmistoista täyden hyödyn, jokaisessa projektissa.

Lue lisää →

Haluan kuulla lisää!

Jokainen rakennusprojekti on yksilöllinen, siispä myös palvelujamme voidaan muokata tarpeiden ja tilanteiden mukaan. Ota yhteyttä, niin teemme ehdotuksen, joka auttaa sinua löytämään ratkaisun juuri oikeisiin kipupisteisiin!

Valmennus

Tocoman Valmennusta  tarjotaan niin uusille kuin nykyisille käyttäjille. Valmennuksemme räätälöidään käyttäjien osaamistason perusteella. Tämän avulla uudet käyttäjät saavat ohjelmiston nopeasti haltuunsa ja kauemminkin Tocoman-ohjelmistoja käyttäneet nostetaan osaamisessa uudelle tasolle. Kaikista valmennuskokonaisuuksista on saatavissa perus-, jatko- ja kertausvalmennukset.

Voit varata sparrausajan suoraan valmentajimme kalenterista, niin laadimme sinulle ehdotuksen järkevästä valmennuskokonaisuudesta!

Asianmukaisella valmennuksella asiakkaamme saavat ohjelmistoista kaiken hyödyn irti. Kun ohjelmistot ovat tehokkaassa käytössä,  tehty investointi tuottaa sille määritettyjä hyötyjä:

  • työtehokkuuden paraneminen
  • tukee prosessien tehokkuutta
  • riskien hallinnan optimointi
  • läpimenoaikojen lyheneminen
  • tarkkuuden paraneminen;

eli selvää ajan ja rahan säästöä.

Tocoman Valmennukset voidaan järjestää asiakkaan tiloissa, Tocomanin toimistolla Helsingin Vallilassa tai etäyhteydellä.

Valmennusten hinnat ovat alkaen €890 euroa.

Varaa sparrauspuhelu valmentajamme kanssa!

 
tocoman-kayttoonotto

Käyttöönotto

Tocoman Käyttöönoton avulla asiakasyrityksemme käyttäjät saavat ohjelmistot käyttöön. Näin tuemme asiakkaan strategiaa, prosesseja ja ihmisiä ja tuotamme asiakasarvoa nopeasti.

Laajemmat käyttöönottokokonaisuudet vaativat onnistuakseen Tocomanin organisaation laajemman osallistumisen aina määrittelystä projektin hyväksymiseen asti (projektinjohto, myynti, konsultointi-, valmennus- ja tukipalvelut jne.).

Miksi yrityksesi tulisi valita käyttöönottopalvelumme?

Tocoman Käyttöönotto perustuu syväluotaavaan analyysiin asiakkaan tarpeista huomioiden asiakkaan strategian, prosessit, integraatiot ja käyttäjät. Tocoman Käyttöönotto on aina asiakkaamme näköinen! Tocoman Käyttöönoton keskeiset osat ovat valmennus, konsultointi, projektinjohto, tukitoimet ja liittymät.

Kenelle palvelu on suunnattu?

  • Tocoman Käyttöönotto on suunniteltu kaikille rakennusliikkeiden ohjelmistokäyttäjille.

Miten käyttöönotto toteutetaan?

  • Käyttöönotossa huomioidaan asiakkaan tavoite, liiketoiminta ja prosessit, nykyinen järjestelmä- ja ohjelmistoarkkitehtuuri sisältäen integraatiot muihin ohjelmistoihin, käyttäjien osaamistaso ja koulutustarve 
  • Valmennus on lähiopetusmainen ja ottaa valmennettavien tasoerot ohjelmistojen käytössä huomioon
  • Valmennusten sisältö hyväksytetään ja käydään läpi tilaajan kanssa ennen aloitusta
  • Käyttöönoton tehokkuus perustuu systemaattiseen projektinhallintaan, sen mittareihin, nopeaan toimitukseen (toimivuuden varmistamiseen) ja valmennuksessa tehtäviin harjoituksiin, kertaukseen, testiin.

Konsultointi

Konsultointimme perustuu Lean-filosofiaan ja jatkuvan parantamisen malliin. Jokaisessa yrityksissä on ammattitaitoisia henkilöitä ja hyviä toimintatapoja, mutta kilpailukyvyn ylläpito ja varsinkin kannattava kasvu edellyttää valmiiksi mietittyjä, yrityksen strategiaa tukevia yhtenäisiä toimintatapoja. 

Autamme yrityksiä valitsemaan omasta organisaatiostaan parhaat käytännöt ja jalostamaan ne dokumentoiduiksi, jatkuvasti kehittyviksi toimintamalleiksi. Yrityksen prosessit tehostuvat, avoimuus kasvaa ja henkilöiden osaamista jaetaan koko organisaation käyttöön. Laajempien kokonaisuuksien ohella tarjoamme apua myös yksittäisten prosessien, kuten kustannuslaskennan tai työmaaraportoinnin, kehittämiseen.

Tocoman Konsultointi etenee vaiheittain. Ensimmäisessä vaiheessa tutustumme yrityksen nykyiseen toimintatapaan ja ihmisiin eri rooleissa. Haastatteluiden ja käyttöömme saamamme aineiston pohjalta teemme nykytila-analyysin sekä muodostamme ehdotuksemme eli priorisoidun listan konkreettisista toimenpiteistä, joista mielestämme kannattaa aloittaa. Ehdotuksemme pohjalta valitsemme asiakkaan kanssa toimeksiantomme sisällön ja teemme konkreettisen tarjouksen toteutusvaiheesta. Sovitun toteutuksen jälkeen varmistamme auditoinnilla, että prosessit on saatu aidosti käyttöön ja jatkuva parantaminen on saatu käyntiin.

Kaikkea ei tarvitse parantaa kertaheitolla. Kun ensimmäisellä askeleella saadaan aikaan näkyviä ja hyviä tuloksia, toimintaa voidaan harkitusti laajentaa.

Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme arvoa juurruttamalla jatkuvan parantamisen ja kehittämisen tavoittelu osaksi jokapäiväistä toimintaa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää Tocoman Konsultoinnin mahdollisuuksista!

Varaa sparrauspuhelu konsulttimme kanssa!

 

Katsotaan yhdessä, miten palvelumme auttavat yritystäsi ottamaan parhaat tehot irti Tocoman ohjelmistoista!

Täytä ja lähetä lomake. Otamme yhteyttä viimeistään seuraavan työpäivän aikana!