WEBINAARI
TOCOMAN BIM3 MANAGER  
16.12.2019
Webinaarissa käsitellään uudistetun Tocoman BIM3 -tuotekokonaisuuden BIM3 Manager -moduulia, jota voidaan käyttää tietomallin tietojen tarkastamiseen, muokkaamiseen ja visualisointiin.

Tocomanin tuotepäällikkö, Kimmo Pere,  esittelee uuden BIM3 Managerin päätoiminnot ja hyödyt.

 

Tilaa webinaarin nauhoite sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella!

Webinaarin sisältö

Tocoman BIM3 Managerin päätarkoitus on tarjota yrityksen mallikoordinaattorille markkinoiden paras työkalu mallin tarkastukseen, muokkaukseen ja jakamiseen yrityksen sisällä eri osastojen käyttötarpeen mukaan.

Webinaarissa esitellään ohjelman päätoimintoja, kuten

  • mallin muokkaus
  • lisämäärien laskenta
  • template ajot
  • omat propertyt (ominaisuudet)
  • mallin pilkkominen 
  • objektien pilkkominen.

Webinaari on jatkoa tuotepäällikkömme Kimmo Peren keväällä pidettyyn BIM3-aiheiseen webinaariin. Katso ensimmäisen webinaarin nauhoite täältä.

Tocoman BIM3

BIM eli tietomallinnus on rakentamiseen kehitetty teknologia, jonka avulla rakennuksesta voi muodostaa ”älykkään” visuaalisen 3D-mallin eli rakennuksen "digitaalisen kaksosen". Tocoman BIM3-ohjelmistoa käytetään koko rakennusprosessin toteutuksen visuaaliseen hallintaan. Tietomallista löytyy myös tieto mm. kustannuksista, tiloista ja materiaaleista.

Tocoman BIM3-ohjelmistosta on lukuisia hyötyjä kuten aikataulutuksen, arvioiden ja riskianalyysien parantuminen sekä parempi rakennuksen elinkaaren aikainen hallinta.

Lue lisää sivuiltamme.

Tilaa webinaarin nauhoite tästä: