Tocoman Raportointi Webinaari

Tocoman Raportointi Webinaari

12.3.2020 KLO 13-14

Tocoman Raportointi on rakennusyrityksen johdon, controllerin, tuotantojohdon ja projektipäällikön avaintyöväline kustannusten ja tuottojen hallintaan.

Ohjelma tarjoaa systemaattisen ja läpinäkyvän tavan seurata projektien tilaa ja ennustetta tosiaikaisesti. Tule mukaan webinaariimme 12.3.2020 ja tutustu Tocoman Raportointi -ohjelmaan valmentajamme Oskari Väänäsen ja tuotejohtajamme Miikka Enkovaaran johdolla.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella!

Webinaarin sisältö

Webinaarissa tuotejohtajamme Miika Enkovaara ja valmentajamme Oskari Väänänen käyvät läpi Tocoman Raportoinnin perustoimintoja sekä uusimpia ominaisuuksia. Lisäksi, Oskari esittelee Tocomanin integraatiot taloushallinnon ohjelmistoihin (Netvisor, Procountor, Lemonsoft, Heeros) ja kuinka tiedon siirto ohjelmien välillä toimii.

Tocoman Raportointi

Tocoman Raportointi

Tocoman Työmaa tarjoaa myös sinulle uudenlaisia mahdollisuuksia tehostaa työmaasi hallintaa ja parantaa projektisi laatua. Tocoman Työmaa on todellinen täyden palvelun ratkaisu, joka tuo koko työmaan tekemiseen ennennäkemätöntä hallintaa. 

Lue lisää sivuiltamme →

Ilmoittaudu mukaan tästä:

Tocoman Sisällöt

Lue lisää Tocomanin ohjelmistoratkaisuista ja muista rakennusalan ajankohtaisista aiheista asiantuntijoimme kirjoittamista blogeista.

Jos sisältömme kiinnostavat, tilaa uutiskirjeemme niin saat blogit ja muut sisällöt suoraan sähköpostiisi!

Tilaa uutiskirje!