26.3.2020 | Tocoman Koronavirustiedote 

Tocomanin toiminta, palvelut ja tuki jatkuvat turvallisesti myös poikkeusoloissa (26.3-13.4.2020)

Olemme Tocomanilla ottaneet huomioon poikkeusolojen mukaiset ohjeistukset mahdollisten tartuntojen ehkäisemiseksi. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että kaikki työntekijämme ovat siirtynyt tekemään etätöitä ja valmennukset/tapaamiset on siirretty tai järjestetty etänä. 

Etätyöskentely on osa Tocomanin työkulttuuria ja työkalut etäpalaverien, -koulutusten ja -tiimityön mahdollistamiseksi ovat olleet jo pidempään käytössä. Näin ollen pystymme varmistamaan työn turvallisen jatkumisen myös poikkeusolojen vallitessa.

Jos sinulla on lähiviikkoina sovittu tapaaminen tai valmennus Tocomanin kanssa, ota yhteyttä lomakkeen kautta tai soita suoraan yhteyshenkilöllesi. Alla lisää tietoa asiakaskohtaisten valmennusten erikoisjärjestelyistä.

Tocoman Valmennukset

Emme Tocomanin puolesta peru, emmekä siirrä asiakkaidemme kanssa jo sovittuja valmennuspäiviä, mutta sovimme asiakkaan kanssa mikäli nämä nämä siirretään tai vaihdetaan etävalmennukseksi. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja järjestämme valmennukset asiakkaan suosimalla tavalla. 

Takaamme valmennuksen tehokkuuden pitotavasta huolimatta. Etävalmennuksen hyviä puolia verrattuna onsite-valmennukseen on muun muassa se, että valmennukset nauhoitetaan ja ne ovat katsottavissa uudelleen kertauksen näkökulmasta. 

Valmennuksiin liittyvissä asioissa, ota yhteyttä valmentajaasi:

Oskari Väänänen +358 20 7420 223

Henrik Hassinen +358 20 7420 224

Timo Taiponen +358 20 7420 221

Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme mikäli ohjeistukset muuttuvat. 

Terveisin,

Miikka Enkovaara
+358 445568344

10.3.2020 | Admicom Oyj ostaa rakennusalan kustannuslaskennan ohjelmistotalo Tocoman Oy:n

Admicom Oyj on hankkinut 10.3.2020 toteutetulla yrityskaupalla Tocoman Oy:n koko osakekannan. Tocoman on ollut 30 vuoden ajan yksi merkittävimmistä toimijoista talonrakennusalan digitalisoinnissa.

Asiakas on aina ollut Tocomanilla keskiössä ja tämä tulee jatkumaan. Tocoman jatkaa itsenäisenä yhtiönä ja yrityskauppa ei vaikuta olemassa oleviin asiakkuuksiin tai palveluihin.

Tavoitteena on muodostaa vahvin suomalainen koko rakentamisen ketjun kattava ohjelmisto. Admicomista tulee yrityskaupan myötä merkittävin rakennusalan ohjelmistoihin erikoistunut kasvuyritys Suomessa. Admicomin ja Tocomanin ohjelmistot ja palvelut kattavat rakentamisen ja talotekniikan yritysten tarpeet läpi koko ketjun, aina tarjous- ja kustannuslaskennasta taloushallintoon ja raportointiin. Konsernin palveluksessa on n. 180 henkilöä vuonna 2020 ja asiakkaina yli 1200 rakennusalan yritystä. Ennustettu liikevaihto vuonna 2020 on yli 20 M€.

Jotta pystymme jatkamaan kasvuamme ja tehostamaan tuotekehitystämme, meidän tulee olla osa vahvempaa kokonaisuutta. Admicom on kannattava pörssissä listattu kasvuyritys. Admicomin osana voimme tarjota asiakkaillemme entistä kattavamman ja modernimman integroidun ohjelmisto- ja palvelukokonaisuuden.”, Tocomanin uusi toimitusjohtaja Miikka Enkovaara kertoo.

Olemme erittäin iloisia saadessamme Tocomanin mukaan osaksi Admicom-konsernia. Asiakkaidemme kautta aloitettu yhteistyö kääntyi keskusteluissa hyvin loogisesti syvemmälle tasolle ja yhdessä luomme rakennusalalle ylivertaisen kokonaisuuden. Tässä vaiheessa tiedämme sen, että Tocomanin kustannuslaskennan ja tuotannonhallinnan ohjelmat ovat arvostettuja myös Admicomin asiakaskunnassa.”, Admicomin toimitusjohtaja Antti Seppä kuvailee.


Virallinen tiedote:
https://www.admicom.fi/uutiset/admicom-ostaa-tocomanin/

Lisätietoja:

Miikka Enkovaara
Toimitusjohtaja
+358 44 5568344
miikka.enkovaara@tocoman.com

Pasi Hakkarainen
Myyntijohtaja
+358 50 61371
pasi.hakkarainen@tocoman.com