Tocoman Kustannustieto 

 

Yrityksen kustannustieto, älykkyys ja osaaminen. Pala palalta.

 

Rakentamisessa on tuhansia erilaisia rakennusosia, työsuoritteita ja panoksia. Kokonaiskustannusten laskeminen etenkin isommalle projektille on vähintäänkin haastava tehtävä. Kokemuksen myötä karttuu kuitenkin tietoa siitä, mitä yksittäinen toimenpide käytetyn ajan ja tarvikkeiden osalta maksaa.

Tocoman Kustannustieto tarjoaa 30 vuoden kokemukseen perustuvan informaation valmiina sisältöratkaisuna. Olitpa rutinoitunut rakentaja tai vasta aloittamassa uraasi, tämä kattava tietopaketti auttaa hahmottamaan jo aloitusvaiheessa, kuinka paljon resursseja seuraava projektisi vaatii.

Tocoman Kustannustiedosta saat näppärästi ajantasaisen tiedon niin uudis- kuin korjausrakentamisenkin tyypillisistä kustannuksista oman hankesuunnittelusi ja tarjouslaskentasi tueksi. Älykäs tuoterakenne mahdollistaa parametroitujen tietomallien rakentamisen. Niiden avulla voit automatisoida ja nopeuttaa laskentaprosessia.

Tocoman Kustannustieto

Älykkäät tuoterakenteet automatisoivat rakennusprosessia 

Tocoman Kustannustieto - ylläpidetty, avoin ja muokattava tieto

Ylläpidetty, avoin ja muokattava tieto

Tocoman Kustannustieto on kaikille Tocoman-ratkaisun käyttäjille tarkoitettu tietosisältöratkaisu rakennushankeen älykkääseen tiedonhallintaan. Kustannustieto ja sen tietorakenteet käsittävät niin uudis- kuin korjausrakentamisen tiedot.

  • 2500 rakennusosaa
  • 3000 suoritetta
  • 3000 panosta
Tocoman Kustannustieto - Älykkäät tietorakenteet

Älykkäät tuoterakenteet

Älykäs tuoterakenne käsittää rakennusosat, suoritteet ja niiden panosrakenteet sekä kohdistukset hankintanimikkeille, aikataulutehtäville ja tavoitebudjettiin. Älykkäällä tuoterakenteella voit rakentaa parametroituja tietomalleja, joiden avulla voit automatisoida ja nopeuttaa laskentaprosessia.

Tocoman Kustannustieto - Hyödynnä yrityksen oma tietämys

Hyödynnä yrityksen oma tietämys

Muokkaa, laadi ja ylläpidä yrityksen omat osaaminen, älykkyys ja tietämys tuoterakenteisiin. Tehosta ja vähennä riskiä kustannuslaskelmien laadinnassa ja tuotannon suunnittelussa.

livedemo kustannuslaskenta

Katso demovideolta, miten luot hankkeen kustannuslaskentaohjelmalla, hyödynnät tuoterakennekirjastojamme sekä määrälaskenta- ja kustannustietoa?

Demovideon pituus on 15min.

Katso demovideo →

Kustannuslaskenta webinaari

Tocomanin Kustannuslaskenta -ohjelmalla voit laatia monipuolisesti ja joustavasti eri tarkkuustasoilla kustannusarvioita suunnittelun ohjaukseen, tarjouslaskentaan ja tuotantoon. Tässä webinaarissa esittelemme rakentamisen kustannuslaskennan ohjelmistoratkaisun tärkeimpiä toimintoja kuten

  • Rakenne, suorite ja panos
  • Kustannustieto
  • Panoshinnasto
  • Määräluettelon tuonti.

Katso webinaarin taltiointi

New call-to-action
Tocoman Kustannustieto

Tutustu paremmin rakentamisen kustannustietoon ja kustannuslaskentaan sisältöjemme kautta 

Blogi | Miksi rakennusprojektin tuotantovaiheen kustannushallinnassa epäonnistutaan liian usein?

Rakennushankkeen tuotantovaiheen kustannushallinnan onnistumisella on keskeinen merkitys rakennusyrityksen kokonaishallintaan.

Tässä blogissa rakentamisen kustannushallinnan asiantuntija Esko Enkovaara käy läpi rakennusprojektin kustannushallinnan kannalta kriittisiä vaiheita ja yleisimpiä kompastuskiviä.

Lue blogi →

Blogi | Mallikohteet vakioivat prosessin, tehostavat laskentaa ja automatisoivat työmaan tuotannonsuunnittelua

Vastuullinen laskija tarvitsee yksittäisen laskentaprosessin aikana satojen panosten hintatietoa, rakentamisen vaihtoehtoisten menetelmien tuntemusta, työmenekkejä jne...

Lue blogista kuinka Tocoman-ratkaisulla toteutettu kustannuslaskelmien pohjana käytetty mallihanke tehostaa ja automatisoi työmaan suunnittelua.

Lue blogi →

Blogi | Kustannuslaskenta hankkeen tietolähteenä?

Työmaalla usein kuulee, ettei kustannusarvion tai tavoitearvion määriin voida luottaa eikä niitä voi käyttää. Tässä blogitekstissä Tocomanin Tuotepäällikkö, Tuomas Palolahti, kertoo miten Tocoman ohjelmilla tuotettu kustannusarvio tukee työmaasi työnsuunnittelua.

Lue blogi →

Webinaari | Kustannuslaskenta & Kustannustieto

Tocoman Kustannuslaskenta on Suomen kehittynein ja monipuolisin rakennusalan kustannuslaskennan ohjelmisto. Uusittu Tocoman BIM3 integroi tehokkaasti tietomallin määrätiedon kustannuslaskentaan.

Katso webinaari ja tutustu ohjelman pääominaisuuksiin tuotepäällikkömme Tuomas Palolahden johdolla. 

Katso nauhoite →

Webinaari | Kustannuslaskenta & Kustannustieto

Tocoman Kustannuslaskenta on Suomen kehittynein ja monipuolisin rakennusalan kustannuslaskennan ohjelmisto. Uusittu Tocoman BIM3 integroi tehokkaasti tietomallin määrätiedon kustannuslaskentaan.

Katso webinaari ja tutustu ohjelman pääominaisuuksiin tuotepäällikkömme Tuomas Palolahden johdolla. 

Katso nauhoite →

 Kerromme mielellämme, miten lisäät älykkyyttä rakennusprosessiin.

Täytä ja lähetä lomake. Otamme yhteyttä pikimmiten!