Projektinhallintaratkaisu

Ratkaisumme käsittää modernit ja kehittyneimmät laskennan ja tuotannon ohjelmistot, jotka on suunniteltu rakentamisen asiantuntijoiden toimesta. 

Voit yrityksesi tarpeiden mukaan hyödyntää joko yksittäistä ohjelmistoa tai ottaa käyttöön laajemman ohjelmistoratkaisun, jossa tieto on integroitu ja liikkuu saumattomasti hankkeen alusta loppuun. Sinä päätät.

tocoman-icons-2020-01-14_kustannuslaskenta

Määrä- ja kustannuslaskenta

 • Kaikki laskennan tieto tallentuu ja on hyödynnettävissä läpi rakennushankkeen eri vaiheiden
 • Kustannusarvioiden luonti eri tarkkuustasoilla on helppoa ja nopeaa
 • Saat käyttöösi alan kattavimman kustannustietohinnaston, joka sisältää rakentamisen tyypillisimmät kustannukset
 • Määrät voi laskea helposti PDF-kuvista ja määrätietoa voi hyödyntää hankkeen eri vaiheissa
 • Selainpohjainen ohjelmisto tuo mukanaan etuja, kuten nopea kehitystahti ja automaattiset päivitykset
tocoman-icons-2020-01-14_aikataulut

Aikataulu

 • Projektin ajoituksen suunnittelu on helppoa
 • Aikataulun avulla jokaisesta työvaiheesta suoriudutaan täsmällisesti
 • Ohjelmisto auttaa minimoimaan hukka-aikaa
 • Hankkeiden etenemistä on helppo seurata ja muutoksiin voi reagoida nopeasti
 • Aikataulussa voit hyödyntää laskennan ja muiden ohjelmistojen tietoa
tocoman-icons-2020-01-14_bim3

BIM3

 • BIM3:ssa tarkastelet ja muokkaat IFC-malleja laskentaa ja tuotantoon soveltuviksi
 • Voit automatisoida ja visualisoida koko määrätieto- ja kustannusarvioprosessin
 • Määrät on helppo mitata ja puuttuvat osat voi piirtää suoraan malliin
 • BIM3:n tietoa voi hyödyntää läpi rakennusprosessin
tocoman-icons-2020-01-14_raportointi

Kustannusseuranta

 • Tocoman Raportoinnissa seuraat rakennushankkeiden tilaa, kustannuksia ja ennustetta tosiaikaisesti
 • Pystyt reagoimaan muutoksiin ja niiden vaikutuksiin kustannuksissa, tuotoissa ja aikatauluissa
 • Taloushallinnon ja palkanlaskennan integraatioiden avulla pysyt kartalla hankkeidesi taloudellisesta tilanteesta ja rahaliikenteestä

Lue lisää ohjelmistoisamme tai jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme ratkaisuistamme lisää. 

Kerromme mielellämme lisää ohjelmistoistamme.

Täytä yhteystietosi lomakkeeseen, niin olemme yhteydessä.

Helpompaa rakentamisen hallintaa

Tämän päivän rakentaminen on projektinhallintaa vaativimmillaan. Korkean laatutason varmistaminen aikataulujen ja kustannuspaineiden ristitulessa edellyttää entistä täsmällisempää ja ajantasaisempaa informaatiota siitä, mitä työmaalla tapahtuu. Tilanteet elävät, asioita tulee väistämättä myös yllätyksenä eteen.

Jokainen Tocomanin ohjelmisto on suunniteltu helpottamaan rakentamisen prosessin hallintaa yhtenä integroituna kokonaisuutena. Rakentamisen ohjelmistoratkaisumme käsittää työkalut niin rakentamisen määrä- ja kustannuslaskentaan, ajoituksen suunnitteluun ja ajanhallintaan, tietomallintamiseen sekä kustannusseurantaan. Näillä hallitset yrityksesi kokonaisuutena.

Ratkaisumme toimivuus perustuu vuosikymmenten kokemukseemme suomalaisesta rakentamisesta sekä kykyyn yhdistää se tämän päivän edistyksellisimpiin teknologioihin.

tocoman-kustannuslaskenta

Laskenta

Tocoman Laskenta on Suomen kehittynein ja monipuolisin rakennusalan määrä- ja kustannuslaskennan työkalu, johon luottavat alan johtavat yritykset. Selainpohjaiseen Tocoman Laskenta -kokonaisuuteen kuuluvat kustannuslaskennan lisäksi

Tocoman Laskennassa voit hyödyntää laskentavaiheessa tuotettua tietoa myös tuotannossa. Kustannuslaskentaan määrätietoa sijainneittain saadaan Tocoman BIM3:sta ja Määrälaskennasta. Kustannuslaskennasta tieto siirtyy Raportointiin, Aikatauluun ja Adminettiin.

Lue lisää →

tocoman-bim3

BIM3

Tocoman BIM3 -ohjelmistoilla voit toteuttaa integroidun 5D BIM -ratkaisun vähitellen, moduuli kerrallaan.

Uusin rakennusalan BIM-ohjelmistomme on markkinoiden kattavin ja joustavin. Tocoman BIM3 helpottaa viestintää, vähentää virhemahdollisuuksia ja pitää sinut koko ajan kartalla siitä, mitä työmaalla tapahtuu ja kuinka projekti etenee.

Tocoman BIM3 Moduulit:

 • BIM3 Manager
 • BIM3 Laskenta
 • BIM3 Tuotanto

Lue lisää →

tocoman-raportointi

Aikataulu

Tocoman Aikataulu on suomalaisten rakennus- ja ohjelmistoalan asiantuntijoiden kehittämä työkalu suomalaisen rakentamisen ajanhallintaa varten.

Rakentamisen aikataulu- ja projektinhallinnan ohjelmisto auttaa hallitsemaan työmaan ajankäyttöä. Se auttaa suoriutumaan jokaisesta työvaiheesta täsmällisesti ja rytmittämään tekemisen niin, että työvaiheiden välinen hukka-aika jää mahdollisimman pieneksi. 

Suunnittelun lisäksi Aikataulu mahdollistaa hankkeen seurannan entistä paremmalla tasolla!

Lue lisää →

Tocoman Aikataulu

Raportointi

Tocoman Raportointi on rakennusyrityksen johdon, kontrollerin, tuotantojohdon ja projektipäällikön avaintyöväline. Ohjelma tarjoaa systemaattisen ja läpinäkyvän tavan seurata projektien tilaa ja ennustetta tosiaikaisesti.

Nopea tieto muutoksista ja niiden vaikutuksista rakentamisen kustannuksiin ja aikatauluihin on ensiarvoisen tärkeää.

Lue lisää

 

Tarjoamme myös Admicomin rakentamisen alan tehokkaimman ja kattavimman toiminnanohjausjärjestelmän, joka yhdessä Tocomanin kanssa mahdollistaa tiedon liikkumisen tietomalleista aina laskentaan ja kirjanpitoon asti. Lue lisää Admicomin sivuilta.

Asiakkaidemme kommentteja

 

Meillä on käytössä BIM3 ja Kustannustieto. Määrälaskenta tietomalleista on todella helppoa ja säästää paljon aikaa verrattuna perinteiseen tasokuvista tapahtuvaan mittailuun. Määriä saa helposti ulos jo hankesuunnitteluvaiheessa / raakilesuunnitelmista. Tocoman Kustannustiedon avulla pystyy arvioimaan, että missä hintaluokissa hankkeen osalta liikutaan. 

Heidi Tiihonen
Hankekehityspäällikkö
VRP Rakennuspalvelut

VRP_hyvanrakentaja

Olemme Kustannuslaskennan avulla selkeyttäneet ja vakiinnuttaneet laskentaprosenssiamme. En joudu tuhlaamaan tehokasta työaikaa menekkitiedon etsimiseen kirjoista ja kansioista, kun on käsissä valmis Kustannustieto menekkeineen. Myös määrät voi tuoda helposti sisään laskentaan. Kustannuslaskenta-ohjelma on yleisesti helpottanut toimintaamme. 

Juuso Oikarinen
Toimitusjohtaja

Rakennusliike Oika

SKES

Yrityksellämme on käytössä tocoman työmaa ja tocoman aikataulu-ohjelmat. Tocoman työmaa on todella kattava ja tehokas työkalu työnjohdolle. Jo ennestään tutulla tocoman aikataululla onnistuu vaivattomasti työmaan yleisaikataulujen luominen. Molemmat ovat tehostaneet työmaan suunnittelu- ja tuotantovaihdetta. Ongelmatilanteissa olemme saaneet apua todella nopeasti.

Teemu Markkanen
Työnjohtaja
RP-Karmi Oy

RP-Karmi Oy

Nukun yöni paremmin, kun olen laskenut kohteen hyvin Tocomanilla ja vienyt sen tavoitearviossa Adminettiin, jolloin pystyn seuraamaan rahaa paremmin.

Juuso Oikarinen
Toimitusjohtaja ja perustaja

Oika

oika-logo

Tutustu tarjontaamme paremmin

www.tocoman.fihubfsJälkilaskenta_tallenne

Toteumatiedon hyödyntäminen uutta kohdetta laskiessa

Webinaarissa keskustellaan tavoista, joilla järjestelmät voivat tukea toteumatiedon kertymistä ja tuoda tietoa oikeille osapuolille oikeaan aikaan.

Webinaarissa käsitellään myös jälkilaskennan nykytilaa ja tulevaisuutta. Päästäänkö jälkilaskennasta siirtymään reaaliaikaiseen toteumatietoon, jolloin myös työmaan tilanne on koko ajan tiedossa, eikä vasta jälkilaskennan kautta todettavissa.

Katso webinaari →

Admicom-Tocoman

Admicom & Tocoman

Tocomanin ohjelmat yhdessä Admicomin talouden- ja toiminnanohjausjärjestelmän kanssa mahdollistavat rakentamisen hankkeiden kokonaisvaltaisen hallinnan, jossa tieto kulkee luonnosvaiheen laskelmista toteutukseen asti. Tiedon kulku läpi rakentamisen elinkaaren mahdollistaa hankkeen reaaliaikaisen seurannan ja raportoinnin projektin eri työvaiheissa.  


Lue lisää  →

Rakennusliike Oika

Asiakkaamme Oika

Rakennusliike Oika on lahtelainen vuonna 2020 toimintansa aloittanut rakennusyritys. Huolimatta lyhyestä historiastaan on yrityksen suurin rakennusprojekti 29 asunnon saneeraustyö ja ensimmäisen kokonaisen kalenterivuoden liikevaihto 2,8 miljoonaa euroa.

Rakennusliike Oika luottaa yrityksen pyörittämisessä vahvasti Tocomanin sekä Adminetin apuun ja yrityksen kirjanpito on luotettu Admicomin tilitoimistolle.Lue asiakastarina →

 

 

 

Aloitetaanko keskustelu? 

tocoman-myynti

Kerromme mielellämme lisää ohjelmistoistamme tutustumispuhelun merkeissä. Täytä yhteystietosi lomakkeeseen, niin olemme yhteydessä.