Tocoman etävalmennukset

Tocoman verkkokoulutukset

Etävalmennukset 2020

Etävalmennuksemme ovat ympäristöystävällinen, tehokas ja edullinen tapa aloittaa ohjelmistojemme käyttö, ja edistää käyttäjien osaamista. 

Valmentajamme kertovat mielellään lisää, joten jos haluaisit jutella kanssamme valmennustarpeistasi, jätä soittopyyntö sivun lopusta.

Yleistä

Etävalmennukset ovat luonteeltaan yleisiä ohjelmistokoulutuksia, joissa käydään läpi ohjelmiston yleisiä perusominaisuuksia ja käyttöä. Tämän lisäksi tarjoamme asiakkaalle räätälöityjä valmennuksia. Jokainen osallistuja tarvitsee valmennukseen oman tietokoneen, kaiuttimen ja mikin. 

Suosittelemme, että koulutukseen osallistujat tekevät muistiinpanoja. Mahdollista on myös tehdä harjoitukset omalla ohjelmistolla valmentajan perässä esimerkkien pohjalta.

Kiinnostuitko?

Jätä soittopyyntö valmentajallemme, niin järjestetään yrityksesi tarpeisiin sopiva valmennuspäivä.

Jos sinulle tulee kysyttävää valmennuksiimme liittyen, voimme myös jutella näistä puhelun yhteydessä.

 

 

Muuta kysyttävää?

Jos sinulle tulee yleistä kysyttävää valmennuksiimme tai muihin palveluihimme tai ohjelmistoihimme liittyen, ota yhteyttä niin asiantuntijamme soittaa sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä. 

Ota yhteyttä

Tocoman Sisällöt

Lue lisää Tocomanin ohjelmistoratkaisuista ja muista rakennusalan ajankohtaisista aiheista asiantuntijoimme kirjoittamista blogeista.

Jos sisältömme kiinnostavat, tilaa uutiskirjeemme niin saat blogit ja muut sisällöt suoraan sähköpostiisi!

Tilaa uutiskirje!