SRH Rakennus on löytänyt Tocomanin ohjelmistoista ja Adminetistä toimivan projektinhallinnan kokonaisuuden


SRH Rakennuksella hyödynnetään Admicomin tarjoamia ratkaisuja projektien alusta alkaen, sillä käytössä on myös Tocomanin työkalut kustannuslaskentaan, tuotannon suunnitteluun ja töiden aikataulutukseen.

SRH Rakennus - pyöreä

 

Kustannuslaskennalla onnistuu kaikki laskenta, olipa kyseessä maanrakentaminen, piharakentaminen tai uudis- ja korjausrakentaminen. Kustannuslaskijamme on käyttänyt Tocomanin työkaluja jo yli kymmenen vuotta ja hänen mukaansa kyseessä on selkeä, kattava ja varmatoiminen ohjelmisto, jossa tiedostot ovat nopeasti saatavilla ja laskenta helposti purettavissa panoksiin, suoritteisiin ja määriin.

Henry Haatainen, Toimitusjohtaja


Haataisen mukaan projektin suunnitteluvaiheessa oleellista on Tocoman Kustannuslaskennan, Tuotannonsuunnittelun ja Aikataulun muodostama kokonaisuus, jolla koko prosessi pysyy hallussa.


Urakkaa laskiessaan kustannuslaskija työstää samalla jo tiedot mahdollista toteutusta varten, kun kaikki panokset, määrät ja muut työsuoritteet ovat käytettävissä myös työmaan suunnittelussa. Projektia aikataulutettaessa tehtäviä taas pystyy ketjuttamaan ja siirtämään, jolloin yhtä työvaihetta muokkaamalla koko ketju muuttuu haluttuun suuntaan, niin kuin sen kuuluu työmailla mennä fyysisestikin.

SRH Rakennus

Voitetun tarjouksen tavoitearvio luetaan projektin taloudellista ohjausta varten Tocomanista Adminettiin, jonne luodaan budjetit ja maksuerätaulukot sekä ryhdytään seuraamaan projektin etenemistä.


Pystymme seuraamaan kustannusten tasapainoa ja sitä, että maksuerätaulukot on laadittu etujemme mukaisiksi. Adminetin reaaliaikainen tieto on iso asia kannattavuuden arvioinnissa ja mahdollistaa nopean reagoinnin. Näemme heti, mihin suuntaan projekti menee ja ovatko tietyt kustannukset ylittyneet, joten pystymme tekemään korjausliikkeitä. Liiketoiminnan johtamista on nimenomaan se, että pystyy analysoimaan käynnissä olevaa prosessia: mitä nopeammin toteumat ovat tiedossa, sen täsmällisempää toiminta on ja sitä paremmin pystyy reagoimaan. Reaaliaikaisuuden merkitystä ei voi liikaa korostaa.


Vaikka yrityksen rakennusprojektien hallinta on jo nykyisellään sulavaa Tocomanin ja Admicomin tarjoamalla kokonaisuudella, odottaa Haatainen innolla Tocoman-ohjelmistojen integrointia Adminettiin.


Kun Tocomanin ohjelmistot saadaan integroitua aukottomasti Adminettiin, kokonaisuus on ihan pro – eihän sellaista ole oikeasti olemassakaan. Siinä vaiheessa ihan kaikki on helposti hallittavissa samassa järjestelmässä urakkalaskennasta alkaen. Tämä on märkä päiväuni, jonka toteutumista odotan innolla.

[Kuvat: Marko Paakkanen]

Asiakaskokemus on alunperin julkaistu Admicomin verkkosivuilla.

Lue lisää Tocoman Laskennasta

Pajala Yhtiöt arvostaa kuinka Tocoman Laskenta hyödyntää rakennekokonaisuuksia

Tocomanin Laskenta on mahdollistanut rakennushankkeiden kokonaisvaltaisen hyödyntämisen. Ohjelmisto on myös tuonut selvää taloudellista ja ajallista säästöä yrityksen arkeen.

Katso Pajala Yhtiöiden asiakaskokemusvideo täältä.