Rakennusliike P. Hämäläinen hyötyy Admicomin tuoteperheestä kokonaisvaltaisesti


Rakennusliike P. Hämäläinen on tehnyt asiakaslähtöistä rakentamista Keski-Suomessa jo yli 30 vuoden ajan. Heidän toimialaan kuuluu uudisrakentaminen ja saneeraaminen. He ovat erikoistuneet vaativiin sisäilmakorjauksiin sekä kosteus- ja homevauriosaneerauksiin.

Admicomin tuoteperheestä heillä on arkea tehostamassa ja yhtenäistämässä Adminet, Laskenta Premium ja Tocoman Aikataulu. Adminet yhdisti heillä tuntikirjaukset, taloushallinnon, palkanlaskennan sekä laskutuksen yhden ohjelmiston alle. Laskenta Premiumin korjausrakentamisen kustannustieto tuo kustannustehokkuutta toimintaan. Katso videolta lisää.

Meidän firma saa ison edun siitä, että käytetään tätä Admicomin kokonaisuutta hyväksi meidän toiminnassa. Se pienentää meidän kustannusrakennetta aika oleellisesti. Ja totta kai se näkyy siinä, kun me tarjotaan urakoita ulos. Organisaatiomallin ollessa kevyt, se tuo meille kustannustehokkuutta.

Olli Matikainen, toimitusjohtaja

 

 

 

 

Lue lisää Laskenta Premiumista

Pajala Yhtiöt arvostaa kuinka Tocoman Laskenta hyödyntää rakennekokonaisuuksia

Tocomanin Laskenta on mahdollistanut rakennushankkeiden kokonaisvaltaisen hyödyntämisen. Ohjelmisto on myös tuonut selvää taloudellista ja ajallista säästöä yrityksen arkeen.

Katso Pajala Yhtiöiden asiakaskokemusvideo täältä.