Pajala Yhtiöt arvostaa kuinka Tocoman Laskenta hyödyntää rakennekokonaisuuksia

Pajala Yhtiöt on Vantaalta käsin toimiva rakennusliike. Nopeaa kasvua saavuttanut yritys keskittyy asuntorakentamiseen uudisrakentamisen puolella. Pajala Yhtiöt otti Tocoman Laskenta -ohjelmiston käyttöön vuonna 2022, sillä tuote oli jo ennestään tuttu ja vastasi yrityksen tarpeisiin parhaiten.

Pajala Yhtiöt - Matias Moisanen (1)

Tocoman Laskennassa on todella hyvä hallita kokonaisuuksia - eli hankkeen monimuotoisuuden haasteet pystytään hyvin välttämään ryhmä- ja alakohta- sekä sijaintilaskelmilla. Pystytään helposti tarkastelemaan sitä dataa mitä on laskettu.

- Matias Moisanen, Laskentapäällikkö

Tocomanin Laskenta on mahdollistanut rakennushankkeiden kokonaisvaltaisen hyödyntämisen. Ohjelmisto on myös tuonut selvää taloudellista ja ajallista säästöä yrityksen arkeen. Pajala Yhtiöt suosittelee Tocoman Laskentaa kaikille, jotka suorittavat rakentamiseen liittyvää laskentaa työssään. Katso lisää kokemuksia yhteiseltä videoltamme.

Katso yhteinen videomme:

 

Lue lisää Tocoman Laskennasta

Tocoman Laskenta on ollut Nurminen Worksilla käytössä jo 10-vuoden ajan

Meillä on ollut Tocoman Laskenta käytössä kymmenen vuotta. Kyllä se oli ehdottomasti se ajansäästö, että sehän on hyvä kun meillä on nyt tämä määrälaskenta ja kustannuslaskenta samassa ohjelmassa. Kun jossain toisissa ratkaisuissa, missä määrämittaus ei ole samassa, niin sä joudut muuttamaan määräluettelon erikseen ja sitten sä joudut sen määräluettelon uudestaan ajamaan tänne laskentaohjelmaan ja vasta sen jälkeen saat ne muutokset konkreettisesti näkyviin. Tocoman Laskennassa se tulee suoraan.

Katso asiakastarina