Pajala Yhtiöt arvostaa kuinka Tocoman Laskenta hyödyntää rakennekokonaisuuksia

Pajala Yhtiöt on Vantaalta käsin toimiva rakennusliike. Nopeaa kasvua saavuttanut yritys keskittyy asuntorakentamiseen uudisrakentamisen puolella. Pajala Yhtiöt otti Tocoman Laskenta -ohjelmiston käyttöön vuonna 2022, sillä tuote oli jo ennestään tuttu ja vastasi yrityksen tarpeisiin parhaiten.

Pajala Yhtiöt - Matias Moisanen (1)

Tocoman Laskennassa on todella hyvä hallita kokonaisuuksia - eli hankkeen monimuotoisuuden haasteet pystytään hyvin välttämään ryhmä- ja alakohta- sekä sijaintilaskelmilla. Pystytään helposti tarkastelemaan sitä dataa mitä on laskettu.

- Matias Moisanen, Laskentapäällikkö

Tocomanin Laskenta on mahdollistanut rakennushankkeiden kokonaisvaltaisen hyödyntämisen. Ohjelmisto on myös tuonut selvää taloudellista ja ajallista säästöä yrityksen arkeen. Pajala Yhtiöt suosittelee Tocoman Laskentaa kaikille, jotka suorittavat rakentamiseen liittyvää laskentaa työssään. Katso lisää kokemuksia yhteiseltä videoltamme.

Katso yhteinen videomme:

 

Lue lisää Tocoman Laskennasta

Reaaliaikaista kustannusten seurantaa Admicomin & Tocomanin ohjelmistoilla | Rakennus Kaseva Oy

Rakennus Kasevan toimitusjohtaja, Ville Kari, kertoo lyhyellä videolla, miten yritys hyödyntää Tocomanin laskentaa ja Adminetin järjestelmiä projektinhallinnassa, ja kuinka ohjelmat ovat mahdollistaneet kustannusten reaaliaikaisen seurannan ja tehokkuuden.

Katso video →