Reaaliaikasta ja luotettavaa tietoa Adminetin ja Tocomanin ohjelmistoilla

Rakennus-Kaseva

Rakennus-Kaseva tarjoaa talonrakentamisen palveluja kuten liike- ja teollisuusrakentaminen, asuntorakentaminen sekä saneeraustyö. Jyväskylässä vuonna 2011 perustettu ja Keski-Suomen alueella toimiva yritys on tunnettu syvästä paikallistuntemuksestaan ja kumppaniverkostosta.

Rakennus-Kaseva hyödyntää Adminettiä sekä Tocomanin ohjelmia liiketoimintansa tehostamiseen. Adminettiin Rakennus-Kaseva siirtyi, jotta toimintojen hallinta pystyttiin keskittämään yhteen kokonaisjärjestelmään. Tocomanin asiakkaaksi Kaseva on puolestaan tullut vuonna 2011, ja yrityksellä on tällä hetkellä käytössään Tocomanin ohjelmistoista Kustannuslaskenta, Kustannustieto sekä Aikataulu.

Rakennus-Kaseva-logo

Saamme yhdestä ohjelmistosta yrityksen talouteen liittyvät tiedot reaaliajassa. Mitään ei tarvitse tehdä mututuntumalla, joten myös epävarmuus vähenee ja tiedämme oikeasti koko ajan, missä mennään.

- Ville Kari
Toimitusjohtaja


Adminetin ja Tocomanin ohjelmistot projektinhallinnan tehostajana 

Tällä videolla Rakennus-Kasevan toimitusjohtaja, Ville Kari, kertoo, miten Rakennus-Kaseva hyödyntää Tocomanin laskentaa ja Adminettiä, ja miten nämä kaksi ovat mahdollistaneet kustannusten reaaliaikaisen seurannan ja tehokkaan johtamisen luotettavan tiedon perusteella.

“Meidän projektinhallinta toimii niin, että Tocomanin järjestelmässä tehdään laskenta, sieltä muodostetaan tavoitearvio, joka siirretään Adminettiin.”

Ville Kari
Toimistusjohtaja

Keskitettyä toiminnanhallintaa Adminetillä

Alun perin Adminetin käyttöönoton taustalla vaikutti tarve sujuvoittaa arkea keskittämällä yrityksen toimintojen hallinta useasta ohjelmistosta yhteen kokonaisjärjestelmään.

Meillä oli taloushallinto-ohjelmisto, projektien kustannusseuranta- ja laskentaohjelmistot sekä vielä erikseen ohjelmisto verottajan kuukausi-ilmoitusten tekemiseen. Tieto ei liikkunut automaattisesti järjestelmien välillä, vaan niitä synkronoitiin siirtotiedostoilla tai manuaalisesti. Siksi aloimme miettiä erillisten ratkaisuiden korvaamista yhdellä ohjelmistolla, jonka avulla säästettäisiin omaa työtä ja saataisiin ajantasaisempia raportteja.

 

Siirtyminen automatisoituun kokonaisjärjestelmään on helpottanut Rakennus-Kasevalla erityisesti urakoiden hallintaa ja seurantaa monella tapaa.

Koska laskujen tiedot siirtyvät välittömästi hyväksynnän jälkeen myös kustannusseurantaan, tiedämme koko ajan, paljonko meillä on laskuja kierrossa ja kustannukset ovat tarkasteltavissa reaaliaikaisesti. Toisaalta laskutuspuolenkin hallinta on hyvin helppo, kun jokainen projektin vastuuhenkilö voi itse hoitaa laskutuksen. Myös aliurakoiden maksuerätaulukot ovat helposti hallittavissa. Vähintään kerran kuukaudessa myös päivitämme työmaiden ennusteet ja tarkistamme, että osatuloutukset ovat kohdillaan. Tämä kokonaisuus takaa sen, että meillä on jatkuvasti ajantasainen tieto projektien tilanteesta.

 Lisätietoa Adminetin hyödyistä ja käyttöönotosta Rakennus-Kasevalla voit lukea täältä

Rakennus-Kasevan toiminnasta voit lukea lisää heidän nettisivuiltaan osoitteessa rakennus-kaseva.fi.

Haluan kuulla lisää!

Jätä soittopyyntö asiakasvastaavallemme Jannelle, niin selvitetään, miten Tocomanin ja Admicomin ohjelmistot voivat tehostaa sinun yrityksesi  liiketoimintaa.

Janne Lehtovaara
Janne Lehtovaara
Myyntipäällikkö
020 742 0222

Lisää asiakaskokemuksia

Asiakasreferenssi Verso Rakennus
Verso Rakennus
Asiakaskokemus
Lue asiakasreferenssi →
Asiakasreferenssivideo Coflow Oy 2
Coflow Oy
Asiakaskokemus
Katso asiakaskokemusvideo →