COfLOW löysi yhden talon alta tehokkaat ohjelmistot rakennusliikkeen pyörittämiseen 

Coflow Oy Coflow Oy

Tocomanin asiakkaan Coflow Oy:n tavoitteena on tehdä tuottavampaa ja vähähiilisempää rakentamista. COfLOW Oy toteuttaa kaikki hankkeensa allianssimallilla. COfLOW tukeutuu päivittäisessä työssään Tocomanin rakennusalan kustannuslaskenta-, aikataulu-, raportointi- ja työmaa -ohjelmistoihin. Olemme todella innoissamme, että CoFLow valitsi Tocomanin ohjelmistotoimittajakseen!

Tieto liikkuu vaivattomasti eri ohjelmistojen välillä

Tällä videolla Jan Lund, COfLOW Oy:n perustajaosakas, kertoo, miksi he päätyivät Tocomanin ohjelmistoihin ja mitä konkreettisia hyötyjä, kuten tiedon siirtyminen ohjelmien välillä ja ajansäästö, ohjelmistomme ovat yritykselle tuoneet.

“Kongreettisia hyötyjä Tocomanin ohjelmistoista ollaan saatu esimerkiksi sellainen, että meille tulee tietomallit suunnittelijoilta ja me saadaan niistä tietomalleista laskettua määrät ulos ja Tocomanin BIM-ohjelmalla vietyä suoraan kustannuslaskentaan.”

Jan Lund
Perustajaosakas, COfLOW Oy

Haluatko, että asiantuntijamme on sinuun yhteydessä?

Jätä soittopyyntö asiakasvastaavallemme Jannelle, niin selvitetään, miten Tocomanin ohjelmistot voivat tehostaa sinun yrityksesi  liiketoimintaa.

Janne Lehtovaara
Janne Lehtovaara
Myyntipäällikkö
020 742 0222

 

Lisää asiakaskokemuksia

SRH
SRH Rakennus Oy
Asiakaskokemus
Lue asiakasreferenssi →
Rakennus-Kaseva
Rakennus-Kaseva
Asiakaskokemus
Lue asiakasreferenssi →