Verso Rakennus otti Tocomanin ohjelmistot tukemaan yrityksen arkea 

Verso Rakennus

VERSO Rakennus on perustettu syyskuussa 2019 palvellakseen asiakkaitaan luotettavasti ja joustavasti. Palvelemme asiakkaitamme korjaus-, uudis- ja toimitilarakentamisessa. Henkilöstöllämme on pitkä kokemus projektinjohdosta ja henkilöreferenssit koostuvat niin korjaus- kuin uudistuotannon kohteista. Rakennamme toimintamme nykyaikaiseksi ottaen huomioon ympäristöystävällisyyden sekä toimintojen digitalisoinnin.

VersoRakennus-Logo-2019_black-B

Verso Rakennuksella me omistajat pidämme henkilöstöstämme huolta ja tarjoammekin heille mahdollisuuden sitoutua yhtiöön sekä osallistua kehitystoimintaan.

- Markku Uotila
Aluepäällikkö & perustaja

 

Mihin tarkoitukseen hankitte ja miten olette hyötyneet Tocomanin ohjelmistoista? 

Hankimme Tocomanin ohjelmistot helpottamaan arkeamme. Aikatauluissa pysyminen on meille tärkeää ja Tocomanin Aikataulu -ohjelma oli meille luonnollinen valinta aiempien kokemusten perusteella. Aikataulu-ohjelmiston avulla pystymme rytmittämään työvaiheet ja hallitsemaan resurssitarpeita.

Työmaa sovelluksen avulla hallinnoimme aliurakkasopimukset ja viranomaisilmoitukset, seuraamme turvallisuustasoa tr-mittausten ja turvallisuuspoikkeamien avulla, teemme laatuhavaintoja ja tämän avulla pystymme reagoimaan poikkeamiin nopeasti. Kulunvalvonnan hoidamme myös työmaa-sovelluksella. 

Sovelluksen käyttö helpottaa työskentelyämme, voimme tehdä työntekijöiden perehdytykset sekä turvallisuus- ja laatuhavaintoja mobiilisti suoraan työmaalla. Työntekijämme ovat sitoutuneita sovelluksen lähettämiin havaintoihin ja tekevät heti tarvittavat toimenpiteet havaintojen vaatimusten mukaisesti.

Molempien ohjelmistojen avulla säästämme aikaa ja toimintamme on kustannustehokkaampaa ja hallitumpaa.

Laskenta-ohjelmisto on hankittu käyttöömme alkuvuodesta ja sen käyttöä on harjoiteltu yhden lisenssin voimin. Laskenta-ohjelmisto palvelee meitä parhaiten laajempien korjauskohteiden sekä uudistuotannon kohteissa. 

Laskentaohjelman avulla saamme tarkkuutta urakkalaskentaan ja näin laskentavirheiden määrä pienenee. 

Miten yhteistyö Tocomanin kanssa on asiakkuuden aikana sujunut? 

Tocomanin kanssa yhteistyö on ollut mutkatonta, sovituista asioista on pidetty kiinni ja ongelmatilanteet ovat ratkaistu viiveettä.

- Markku Uotila

Verso Rakennuksen perustajat ovat Markku Uotila ja Jussi Välitalo. Yrityksen toiminnasta voi lukea lisää nettisivuilta osoitteessa versorakennus.fi.

Lue lisää Laskenta Premiumista

Reaaliaikaista kustannusten seurantaa Admicomin & Tocomanin ohjelmistoilla | Rakennus Kaseva Oy

Rakennus Kasevan toimitusjohtaja, Ville Kari, kertoo lyhyellä videolla, miten yritys hyödyntää Tocomanin laskentaa ja Adminetin järjestelmiä projektinhallinnassa, ja kuinka ohjelmat ovat mahdollistaneet kustannusten reaaliaikaisen seurannan ja tehokkuuden.

Katso video →