Tocoman Aikataulu - Pysy tahdissa. Pysy aikataulussa.

Tocoman Aikataulu on suomalaisten rakennus- ja ohjelmistoalan asiantuntijoiden kehittämä työkalu suomalaisen rakentamisen ajoituksen suunnittelua ja ajanhallintaa varten. Tämä Suomen suosituin rakennustyömaan aikatauluhallinnan ohjelmisto sisältää myös Tahtiaikataulun

Tocoman Aikataulu auttaa suunnittelemaan projektin ajoituksen helposti niin että jokaisesta työvaiheesta suoriudutaan täsmällisesti ja rytmittämään tekemisen niin, että työvaiheiden välinen hukka-aika jää mahdollisimman pieneksi.

KÄYTTÄJÄÄ

Katso Tocoman Aikataulun demovideo

Katso demovideo ja selvitä, onko Tocoman Aikataulu se oikea projektinhallintatyökalu sinun yrityksesi tarpeisiin. 

Tocoman Aikataulun keskeiset ominaisuudet

Janakaavio

 

Paikka-aikakaavio
Tahtiaikataulu
Seuranta
Resurssit
Mallit
Älykkäät-muistilaput
Kuvaajat
RATU-tiedot

Miksi Tocoman Aikataulun käyttäjät ovat valinneet ohjelmiston?

"Aiemmin kustannuslaskentaa ja aikataulutusta hoidettiin enemmän sellaisella kynä ja paperi -meiningillä, joten nämä olivat ammattimaiset työkalut, jotka meiltä vielä puuttuivat. Tocoman Aikataulusta on hyvät kokemukset lyhyestä käyttökokemuksesta huolimatta, ja sitä pyritään hyödyntämään jatkossa mahdollisimman paljon."
Lue asiakastarina >>

Tero Saikkonen
Toimitusjohtaja

K-S Mestarityö
"Tocomanilla on tämä integraatiomahdollisuus. Eli meillä on sekä aikatauluintegraatio- että tavoitearviointegraatio. Itse olen kokenut sen hyvin käteväksi, että sä pystyt laskennan pohjalta siirtämään sen tiedon suoraan tavoitearvioon tai aikatauluun."
Lue asiakastarina >>

Henri Kinnunen
Työpäällikkö

nurminen-works-logo
"Projektia aikataulutettaessa tehtäviä pystyy ketjuttamaan ja siirtämään, jolloin yhtä työvaihetta muokkaamalla koko ketju muuttuu haluttuun suuntaan, niin kuin sen kuuluu työmailla mennä fyysisestikin."
Lue asiakastarina >>

Henry Haatainen
Toimitusjohtaja

SRH-Rakennus-logo
"Aikatauluissa pysyminen on meille tärkeää ja Tocomanin Aikataulu-ohjelma oli meille luonnollinen valinta aiempien kokemusten perusteella. Aikataulu-ohjelmiston avulla pystymme rytmittämään työvaiheet ja hallitsemaan resurssitarpeita."
Lue asiakastarina >>

Markku Uotila
Aluepäällikkö & perustaja

VersoRakennus-Logo
Rakentamisen aikatauluhallinnan opas

Tehokasta rakentamisen aikataulu- ja projektinhallintaa | Opas

Tästä oppaasta löydät kaikki oleelliset tiedot Tocoman Aikataulun helppokäyttöisistä rakennushankkeiden ajoituksen suunnittelun työkaluista.

Lataa opas

Miksi sinun tulisi valita Tocoman Aikataulu?

Ohjelmisto on käyttäjäystävällinen

Rakentamisen aikataulua tehtäessä käyttäjä saa itse päättää millä tarkkuudella ja mille näkymälle aikataulun haluaa rakentaa. Aikataulua voi aina muokata käyttötarkoituksen mukaan. Käyttäjätasot mukauttavat ohjelman toimintoja käyttäjän osaamisen ja tarpeiden mukaan. 

3 eri tapaa tehdä aikataulu

Tocoman Aikataulussa luot aikatauluja useilla eri tavoilla eri käyttötarkoitusten ja käyttäjien mukaan. Aikataulun voi rakentaa ilman aikaisempaa pohjatietoa tai esimerkiksi hyödyntämällä kustannuslaskennasta saatuja tietoja. Myös Excel-taulukosta kopioiminen ja manuaalinen tiedonsyöttö ovat toimivia ratkaisuja aikataulua luotaessa. 

Janakaavio, paikka-aikakaavio & tahtiaikataulu 

Voit yhdellä istunnolla tehdä kaikki eri aikataulutyypit, käyttäen eri näkymiä omien tarpeiden mukaan. Näin tehtäviä muokatessa muutokset tapahtuvat välittömästi muissakin näkymissä. Yleisaikataulun tekemisen voi esimerkiksi aloittaa janakaaviosta ja myöhemmin syöttää lisätietoja tarkempaa aikataulun tarkastelua varten.

Jokaiselle tekijälle ja projektille sopivat seurantatavat

Toteuman seurantaa voi suorittaa useilla eri tavoilla, jolloin jokaiselle aikataululle ja aikataulun käyttäjälle löytyy itselle sopiva tapa tehdä seurantaa. Suunnitelmien seurannan lisäksi ohjelmassa on näkymä tavoitteen seurantaa varten. 

Resurssointi ja tieto kustannuksista lisäävät mahdollisuuksia ja detaljitason tietoa

Resurssointi aikataulun tekovaiheessa tuo jo alkuvaiheessa, sekä valmiissa aikataulussa, lisätietoa käyttäjälle. Tehtäville voidaan syöttää kustannuksia ja tuloja, jolloin saadaan myös tehtävien ja työmaan talouteen liittyvää tietoa. Kustannuslaskennasta tuotavaa tietoa ja RATU.net-liitännäistä käyttämällä aikatauluun saadaan jo valmiiksi resurssit, mutta niidenkin jalostaminen on mahdollista omaa tekemistä vastaavaksi.

Monipuoliset toiminnallisuudet

Aikataulu-ohjelmaa enemmän käyttävät arvostavat sen helppoa räätälöitävyyttä omaan tarpeeseen sopivaksi sekä ohjelman monikäyttöisyyttä eri tyyppisiä aikatauluja tehtäessä. Myös tietojen siirto ohjelmasta toiseen on todella helppoa, ja avoimuus muihin ohjelmiin mahdollistaa eri aikataulujen luonnin sujuvasti. Tocoman Aikataululla luot aikatauluja kaikkiin eri projektin vaiheisiin ja yhdistät projektisi yhteen helposti hallittavaan näkymään. 

Kokeile ohjelmistoa ilmaiseksi!

Oletko jo valmis käytännössä kokeilemaan aikatauluohjelmistoa? Tilaa tunnukset kahden viikon ilmaiseen koekäyttöön ja tutustu Tocoman Aikataulun mahdollisuuksiin.

Aloita koekäyttö nyt

Oletko valmis keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa? Katsotaan yhdessä, miten Tocoman Aikataulu auttaa hallitsemaan rakennushankkeitasi.

 

Kerromme mielellämme lisää Tocomanin rakentamisen aikataulutuksen ja projektinhallinnan ratkaisuista. Täytä yhteystietosi lomakkeeseen niin katsotaan, miten voimme olla avuksi.

Anna-Becic
Anna Becic
Myyntipäällikkö
044 2568978