Admicom ja Tocoman | Ohjelmistot rakentamiseen

Admicom & Tocoman

Yhden talon alta kaikki ohjelmistot rakentamiseen

Admicom ja Tocoman ovat yhdistäneet voimansa ja pääsemme nyt tarjoamaan ylivertaisen ja saumattoman kokonaisratkaisun rakennusalalle, aina laskennasta kirjanpitoon asti.

Lue lisää alta!

2.11 webinaarin kuvapohja pikkukuva_

Tilaa webinaaritallenne!

Lue lisää ja ilmoittaudu

Admicomin ja Tocomanin ohjelmistot tarjoavat aidon kokonaisratkaisun rakentamisen hallintaan

Pirstaloidut järjestelmät tuovat mukanaan erinäisiä haasteita. Esimerkiksi

 • eriävät hinnoittelumallit
 • tuotekehityksen hidastuminen
 • monen eri järjestelmän osaaminen
 • uudelleenkäyttöönotot
 • tiedon liikkuminen ohjelmasta toiseen
 • kolmannen osapuolen integraatiot
 • ylimääräiset päivitysmaksut ohjelmistoissa
 • helpdesk-maksut ja tuen palvelut
Tocoman ja Admicom
Yhden talon alta kaikki ohjelmistot
Rakennusalalle

ovat eri toimittajien ohjelmistoista koostettujen ratkaisujen yleisiä sudenkuoppia.

Rakennushankkeessa osapuolia on jo valmiiksi runsas määrä, jolloin on tärkeää, että ohjelmistot helpottavat tiedonkulkua läpi projektin kaikkien vaiheiden. 

 

Tocomanin ja Admicomin asiakkaana sinulla ei ole näitä ongelmia.

Tocomanin ohjelmat yhdessä Admicomin talouden- ja toiminnanohjausjärjestelmän kanssa mahdollistavat rakentamisen hankkeiden kokonaisvaltaisen hallinnan, jossa tieto kulkee tietomalleista laskentaan ja kirjanpitoon asti. Tiedon saumaton kulku läpi rakentamisen elinkaaren mahdollistaa hankkeen reaaliaikaisen seurannan ja raportoinnin projektin eri työvaiheissa. 

 

Ota yhteyttä!

Adminet rakennusalan toiminnanohjausjärjestelmä

Adminet on suomalainen pilvipalvelu, jonka pitkälle automatisoidut toiminnot sujuvoittavat erikokoisten rakennusyritysten arkea. Järjestelmä yhdistää yrityksen toiminnot ja taloushallinnon saumattomasti toimistosta työmaalle tai tuotantoon - aina tarjouslaskennasta sähköiseen kirjanpitoon saakka. Adminetin sovelluksiin lukeutuvat muun muassa seuraavat:

Laskutus ja taloushallinto
Laskutus ja taloushallinto

Laskutus & taloushallinto

Admicomin taloushallinto-ohjelmalla hallitset yrityksesi taloutta sähköisesti. Ostolaskujen maksu, myyntilaskujen lähetys sekä kirjanpitoaineiston käsittely onnistuvat kaikki sähköisessä muodossa. Pitkälle automatisoidussa ohjelmassa kirjanpito ja talousraportit ovat reaaliajassa, ja pystyt seuraamaan rahoitusennustetta viikkoja eteenpäin.

Lue lisää →

Palkanlaskenta
Palkan laskenta

Palkanlaskenta

Adminetillä töiden ja tarvikkeiden laskuttaminen käy käden käänteessä. Tuntien sekä lomien ja poissaolojen kirjaus onnistuu myös mobiilissa ja tarvittavat todistukset voidaan liittää suoraan poissaoloilmoituksen yhteyteen. Työnjohtajalle jää ainoastaan tietojen tarkastus ja hyväksyminen, minkä jälkeen tiedot siirtyvät suoraan palkanlaskentaan. 

Lue lisää →

Kirjanpito
Kirjanpito

Kirjanpito

Reaaliaikaisen ja sähköisen kirjanpidon merkitys yrityksen toiminnan ohjaamiseen on merkittävä. Adminet- toiminnanohjausjärjestelmän reaaliaikaisella kirjanpidolla pysyt kartalla yrityksesi tilanteesta, jolloin ennustaminen ja reagointi on helpompaa. Tietoa kertyy kirjanpitoon yrityksen päivittäisestä toiminnasta automaattisesti, ilman tiedonsiirtoa paperilta, exceleistä tai muista ohjelmistoista. Helppoa ja vaivatonta!

Lue lisää →

Urakoiden hallinta
Urakoiden hallinta

Urakoiden hallinta

Adminet-toiminnanohjausjärjestelmällä hallitset yrityksesi urakat ja lisätyöt tarjouslaskennasta reaaliaikaiseen seurantaan asti. Rakentamisen projektien hallinta onnistuu yhdellä ja samalla työkalulla, tehden työmaiden hallinnasta tehokasta ja helppoa.

Lue lisää →

Tiedonantovelvollisuus
Tiedonantovelvollisuus

Tiedonantovelvollisuus

Adminet koostaa ja lähettää raportit puolestasi. Esimerkiksi annettujen työmaa- ja työntekijätietojen perusteella rakentamisen tiedonantovelvollisuus raportoidaan verottajalle automatisoidusti. Sovellus vähentää merkittävästi aikaa vievää tietojen keräämistä ja raportointia.

Lue lisää →

Kaluston hallinta
Kustannusseuranta

Kaluston hallinta

Adminetillä yrityksesi voi hallita kalustoa, niiden liitteitä sekä niihin kohdistuvia toimenpiteitä. Adminetin avulla voit hallita yrityksen käytössä olevia koneita, ajoneuvoja ja työvälineitä ja työmaille ja asiakkaille vuokrattavia koneita.

Lue lisää →

Kustannusseuranta
Kalustonhallinta

Kustannusseuranta

Adminetin kirjanpitotasoisella litteraseurannalla projektien toteumaa voidaan seurata tarkasti ja reaaliajassa. Projektinhallinnan tiedot ovat aina yhteneväiset kirjanpidon tietojen kanssa, ja tiedonsiirtoa ei tarvita.

Kun projektinhallinnan tiedot käsitellään yhden järjestelmän sisällä, aikaa ei tuhlaannu seurantatietojen koostamiseen, ja manuaalisten kirjausten virheiltä vältytään.

Lue lisää →

Automaattiraportit
Automaattiraportit

Automaattiraportit

Yritykset tarvitsevat reaaliaikaista ja luotettavaa tietoa, jotta liiketoiminnan hallinta, seuranta ja muutosten tekeminen on mahdollista. Adminetin automatisoiduista raporteista saat reaaliaikaisen kuvan yrityksesi liiketoiminnan eri osa-alueista ilman tiedon keräämistä eri järjestelmistä. Näin johdat yritystäsi jatkuvasti päivittyvän tiedon avulla ja reagoit muutoksiin nopeasti.

Lue lisää →

Data-analysaattori
Varastonhallinta

Data-analysaattori

Adminetillä raportointi porautuu alkuperäisiin dokumentteihin saakka. Data-analysaattorilla keräät ja analysoit kirjanpidon, projektien hallinnan ja sisäisen laskennan tietoja.

Tuloksena on kaiken tarvittavan tiedon kattava raportti, jossa pääset porautumaan syvälle esimerkiksi tuloslaskelman, taseen ja projektien tietoihin. 

Lue lisää →

Pitkälle automatisoitu toiminnanohjausjärjestelmä Adminet tekee rutiinityöt puolestasi ja antaa sinulle tarkkaa tietoa yrityksesi taloudellisesta tilanteesta.

Admicom-Tocoman yhteiswebinaari | Projektinhallintakokonaisuus rakennusalalle

Vuosi on yhteistyötä jo takana, ja nyt pääsemme vihdoin esittelemään rakennusalan kovinta projektinhallintakokonaisuuttamme. Katso myyntijohtajiemme Jonin ja Jarin lyhyt video tai tilaa linkki webinaarin tallenteeseen.

Mikä tekee Admicomin ja Tocomanin järjestelmästä ylivoimaisen?

1. Järjestelmämme toimii samalla tavalla kuin rakennusliikkeen prosessit.
2. Tieto kulkee ohjelmasta toiseen, jolloin "Oikea tieto on oikeilla henkilöillä, oikeassa paikassa."
Katso webinaari

Reaaliaikaista kustannusten seurantaa Admicomin & Tocomanin ohjelmistoilla | Rakennus-Kaseva Oy

Rakennus-Kaseva hyödyntää Adminettiä sekä Tocomanin ohjelmia liiketoimintansa tehostamiseen. Tällä videolla Rakennus-Kasevan toimitusjohtaja, Ville Kari, kertoo, miten Rakennus-Kaseva hyödyntää Tocomanin laskentaa ja Adminettiä, ja miten nämä kaksi ovat mahdollistaneet kustannusten reaaliaikaisen seurannan ja tehokkaan johtamisen luotettavan tiedon perusteella. 

Lue asiakasreferenssi kokonaisuudessaan täältä →

Lue asiakasreferenssi

Miksi valita Adminet?

Asiakkaiden mielestä Adminetin parhaat hyödyt ovat

 • Ajansäästö toimistorutiineista
 • Helpompi ja kevyempi arki
 • Eroon papereista ja toimiston kahleista
Rakennusalan-työkalut-Admicom

Haluatko tutustua paremmin Adminetin toimintoihin?

Lue lisää Adminet-toiminnanohjausjärjestelmästä Admicomin nettisivuilta!

Adminetin mobiilityökalut työmaiden hallintaan

Adminetin mobiili on helppo työkalu työmaiden hallintaan. Sen avulla tiedot siirtyvät työmaan ja toimiston välillä tarkasti ja reaaliajassa. Voit tutustua Adminetin mobiiliversioon tämän videon kautta.

Lue lisää Adminet mobiilista

 

Haluatko kuulla lisää Adminetistä tai Admicomin ja Tocomanin yhteistarjonnasta?

Ota yhteyttä Joniin tai Jariin, tai jätä soittopyyntö lomakkeella.

 

Joni Haapamäki
Toimiala- ja myyntijohtaja | Admicom Oyj
Jari Kangassalo
Myynti- ja asiakasjohtaja
Joni Haapamäki
JariKangassalo

Lähetä lomake, niin soitamme sinulle takaisin.